۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

سارق سریالی از شهروندان سالخورده مشهدی دستگیر شد | ثبت ۲۸ فقره سرقت با جابه‌جایی مخفیانه کارت بانکی مال‌باختگان

  • کد خبر: ۱۹۸۸۳۶
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
سارق سریالی از شهروندان سالخورده مشهدی دستگیر شد | ثبت ۲۸ فقره سرقت با جابه‌جایی مخفیانه کارت بانکی مال‌باختگان
مهدی قرآنی
خبرنگار مهدی قرآنی

به گزارش شهرآرانیوز در پی ده‌ها فقره سرقت و کلاهبرداری از شهروندان سال‌خورده در هسته مرکزی شهر مشهد، عوامل انتظامی کلانتری شهید نواب صفوی وارد عمل شدند. تحقیقات اولیه درباره این پرونده نشان می‌داد که شاکیان زمانی که قصد داشته‌اند مبلغی را به کارت فردی دست‌فروش واریز کنند، هدف سرقت او قرار گرفته و داروندارشان را باخته‌اند.

آنچه در اظهارات مال‌باختگان این پرونده مشخص بود، متهم به عنوان یک دست‌فروش جوراب در کنار دستگاه‌های عابربانک یا خیابان‌ها حضور داشته و با چرب‌زبانی، خود را به این افراد نزدیک می‌کرده تا یک جفت جوراب به آن‌ها بفروشد. شاکیان که اطلاعات کاملی از کاربری با دستگاه‌های بانکی نداشته‌اند، برای انتقال وجه یا برداشت پول، کارت بانکی خود را در اختیار این فرد دست‌فروش قرار می‌دادند.

متهم نیز از اعتماد مال‌باختگان که اغلب سالمند بودند، سوء‌استفاده کرده و کارت‌های بانکی‌شان را که رمز آن‌ها را به دست آورده، با یک کارت بانکی دیگر تعویض می‌کرده است. در ادامه، این شخص، مبالغی را بین ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون تومان از کارت‌های شاکیان برداشت کرده است.

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: مأموران دایره تجسس کلانتری شهید نواب صفوی، پس از بررسی اظهارات مال‌باختگان و تصاویر به دست آمده از سارق که توسط دوربین‌های مداربسته چند مغازه ثبت شده بود، چهره او را ترسیم و تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی و دستگیری وی آغاز کردند.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: این عملیات ادامه داشت تا اینکه مأموران گشتی پلیس، غروب روز سه‌شنبه متهم شناسایی‌شده را در محدوده میدان ۱۷ شهریور مشهد مشاهده کردند و به‌سراغش رفتند. متهم که مردی چهل‌وپنج‌ساله است و اعتیاد شدید به مواد مخدر دارد، برای اینکه از چنگ قانون فرار کند، دست به خودزنی می‌زند که مجریان قانون او را در اقدامی غافل‌گیرانه دستگیر کردند. در بازرسی بدنی از این شخص ۲۲ قطعه کارت عابربانک کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی مشهد ادامه داد: متهم در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بود، اما در ادامه تحقیقات و در رویارویی با ادله و مستندات کشف شده به ۲۸ فقره سرقت کارت‌های عابربانک شهروندان در هسته مرکزی شهر مشهد اعتراف کرد. متهم پس از سرقت کارت‌های بانکی با در دست داشتن کارت‌های مال‌باختگان اقدام به خرید اقلام و لوازم کاربردی می‌کرده و آن‌ها را در قالب دست‌فروشی در کوچه و خیابان به دیگر طعمه‌های خود می‌فروخته است. او در اقدام مجرمانه بعدی خود، کارت بانکی‌ای که حسابش را خالی کرده با کارت بانکی طعمه دیگر خود تعویض می‌کرده و از این طریق نقشه مجرمانه‌اش را عمل می‌کرده است.

سرهنگ نگهبان بیان کرد: متهم در چند پرونده هنگام انتقال وجه با کارت شاکیان از طریق دستگاه‌های عابربانک با گذاشتن یک صفر بیشتر، مبالغی را نیز کلاهبرداری کرده است. این فرد در یکی از موارد، کارت بانکی پسربچه‌ای خردسال را در صف نانوایی با کارت مشابه عوض کرده و حساب پدر وی را نیز خالی کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->